Vágólapra másolva!
David Beckham alig, hogy betöltötte a 49. életévét, már javában az 50. születésnapját tervezi. A tökéletes helyszín kiválasztása azonban majdnem kudarcba fulladt.

David Beckham május 2-án töltötte be a 49. születésnapját, de a legendás szabadrúgásairól is híres egykori angol futballsztár máris azon munkálkodik, hogyan ünnepelje jövőre a kerek évfordulót. A The Mirror információi szerint a Manchester United és a Real Madrid korábbi klasszisa nagy terveket szövöget az 50. születésnapjára, és hatalmas bulit szeretne csapni, ehhez pedig meg is találta az ideális helyszínt a skóciai Perthshire-ben. 

Victoria és David Beckham, minden idők egy leghíresebb sztárpárosa 
Fotó: victoriabeckham@instagram 

Beckham az ötcsillagos Gleneagles Hotelt szemelte ki magának az alkalomra, amely Skócia egyik legszebb birtokán, 850 hektáros területen fekszik és három golfpálya tartozik hozzá, és potom 300 ezer forintba kerül egyetlen éjszaka. 2014-ben itt rendezték a golfsport legjelentősebb csapatversenyét, a Ryder-kupát, valamint a G8-ak 31. csúcstalálkozójának is a luxusüdülőhely adott otthont 2015 júliusában.

Beckham minden követ megmozgatott a luxusszületésnapért

Beckhamnek azonban kis híján le kellett mondania az álomhelyszínről, ugyanis pechjére egy pár már lefoglalta a hotelt, miután az esküvőjük napját éppen a 115-szörös angol válogatott futballista nagy napjára tűzték ki. A nyolcszoros aranylabdás Lionel Messit is foglalkoztató Inter Miami tulajdonosa nem hagyta annyiban a dolgot, és saját kezébe vette az ügyet, hogy megoldja a krízist. Az angol lap szerint a Beckham-család arra kérte párt, hogy tegyék át az esküvőjüket egy másik napra, Beckham pedig cserébe felajánlotta, hogy kifizeti a házaspár jelzáloghitelét, sőt még a nászút költségeit is állja.

Nem csoda, hogy Beckham ennyire ragaszkodott a mesés skóciai helyszínhez, ugyanis korábban az Ultratravel Magazine a világ legjobb golfüdülőjének választotta. 

Beckham felesége, Victoria idén áprilisban töltötte be az 50. születésnapját, amit szintén hatalmas, nagyjából 100 fős bulival ünnepeltek, sőt még a Spice Girls összes tagja is megjelent a partin.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!