Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
A Manchester City sztárja, Erling Haaland nem lesz ott a németországi Európa-bajnokságon, mivel Norvégia nem jutott ki a pénteken kezdődő kontintensviadalra. A világsztár támadó így a felkészülés helyett már a jól megérdemelt nyaralását tölti a spanyolországi Marbellán, a hírek szerint a fürdőzés mellett az éjszakai életbe is belevetette magát.

A norvég klasszis leengedett hajjal, DJ-ként tűnt fel a marbellai nyaralásán, miközben a Manchesterben játszó csapattársai már javában az Eb-re készülnek - írja a The Sun.

Erling Haaland, dj
Erling Haaland bulizik a nyáron a foci helyett  
Fotó: X

Haaland az Eb-szereplés helyett bulizik 

A 23 éves Haaland már két Premier League-címet szerzett, ráadásul 38 gól is felkerült a neve mellé ebben a szezonban, Németországban azonban nem láthatjuk. Így a foci helyett ezúttal keményen bulizott a marbellai nyaralásán.

Haalandot és egy baráti társasággal fotózták le Marbellán, ahol a hírek szerint nagyon jó volt a hangulat. Haaland leengedte a már védjegyévé vált hosszú szőke tincseit, miközben DJ Angel Sanchez társaságában zenélt a Restaurante Playa Padre nevű szórakozóhelyen.

Ahogy a zene megszólalt, Haaland huncut vigyorral az arcán táncolta végig az éjszakát. Haaland jelenleg nem tud mást tenni, mint abban reménykedni, hogy a napsütéses nyaralás bombformába hozza az új szezonra.

Annak ellenére ugyanis, hogy ebben a szezonban 38 gólt szerzett, időnként kritizálták a játéka miatt. Élen járt ebben a legendás Roy Keane, aki „negyedosztályú futballistának” csúfolta a márciusi, Arsenal elleni 0-0 után a norvégot.

Haaland idán nem tudott segíteni a Citynek abban, hogy megvédje a BL-címét, Pep Guardiola csapata a Bajnokok Ligájában és az FA-kupában sem tudott a csúcsra érni, persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a norvég támadó nagy szerepet játszott abban, hogy a City sorozatban negyedik PL-címét szerezte meg.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 


 

Mindent egy helyen az Eb-ről