Majdnem mindent tudunk az iPhone 5-ről

Vágólapra másolva!
Nem tudja felvenni a harcot az Apple a kiszivárogtatókkal. A szeptemberben megjelenő iPhone 5 okostelefon legfontosabb alkatrészeiről már fotók is jelentek meg.
Vágólapra másolva!

Nem sok bejelentenivalója maradt az Apple-nek, ha a szeptember közepén bemutatandó iPhone 5-ről szóló pletykák igazak. A telefon összes lényeges alkatrészéről szivárgott már ki gyárinak mondott fotó, így gondolatban már bármelyik rajongó összelegózhatja az Apple legújabb okostelefonját.

Valószínűleg egy gigabájt memóriával fog rendelkezni a BGR technológiai lap szerint szeptember 12-én debütáló iPhone 5. A készülék teljesen új processzort kap, ami várhatóan nagyobb teljesítményű lesz, mint az iPhone 4S amúgy sem csekély sebességű A5 processzoránál. Az eddig micro-SIM kártyát használók ismét cserélni lesznek kénytelenek, az új készülék a nano-SIM kártyával fog működni. Az új készülék akkumulátora kisebb lesz, mint az eddigi készülékeké, ellenben több energiát képes tárolni.


Fém hátlappal fog rendelkezni az új iPhone

Az iPhone 5 házáról megjelent videó azt sugallja, hogy a készülék nagyobb kijelzővel fog rendelkezni, mint az Apple eddigi telefonjai. A ház által sugallt 4,08 colos kijelző még mindig el fog törpülni az androidos világ jelenlegi csúcskészülékének számító Samsung Galaxy SIII 4,8 hüvelykes óriáskijelzője mellett. A megjelenítő várható felbontása 1136 x 640 pixel lesz. Az ETadeSupply által közölt videó megerősíti azt is, hogy a készülő okostelefonnal új dokkcsatlakozóra vált az Apple.

Steve Jobs 1997-es visszatérte óta az Apple titkolózó céggé vált. Soha nem lehetett tudni, hogy pontosan mit jelentenek be, mely terméküket tuningolják. A hihetetlenül népszerűvé váló iPhone azonban megtörte a trendet. Mára az Apple bejelentése előtt egészen pontosan meg lehet tippelni, miről fog beszélni este Tim Cook, a cég vezetője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!