Ha laptopot választ, válasszon egy igazi társat!

Vágólapra másolva!
A Lenovo új laptopja táblagép és rajztábla is egyben.   Aki épp vásárlás előtt hezitál, mert egyszer laptopra, máskor táblagépre lenne szüksége, számára nyújt ideális megoldást a Lenovo új modellje, az IdeaPad C340, amely rendkívül sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. A kedvező árral és hosszú üzemidővel kecsegtető technikai újdonság megbízható, biztonságos munkaeszköz. 
Vágólapra másolva!
Forrás: Lenovo

„Váltsa valóra az elképzeléseit!” – üzeni felhasználóinak a Lenovo legújabb modellje kapcsán, hiszen, amikor a kreatív elmét megérinti az ihlet, ígéretük szerint számíthat az erős, mégis könnyű IdeaPad C340-re, amely 360 fokban átfordíthatósága okán számos konfigurációban használható; legyen szó prezentációról, filmnézésről, vagy rajzok készítéséről; akkumulátorának köszönhetően egy átlagos munkaidőn át akár töltés nélkül is használható! Amennyiben mégis lemerülne, a tartozék Rapid Charge gyorstöltő segítségével egy óra alatt visszatölthető 80%-os töltöttségi szintre.

A megnövelt adatvédelmet a webkamera fedele biztosítja, továbbá az eszköz digitális tollal is használható, amely még több lehetőséget nyújt arra, hogy felhasználói az elképzeléseiket valóra váltsák. Az akár 8. generációs Intel Core i7 vagy AMD Ryzen processzorral felszerelt IdeaPad C340 sokoldalú, gyors, nagy teljesítményű laptop.

Forrás: Lenovo

Az eszköz igazi előnye előbbieken túl a különleges pózokban ismerszik meg. A gyártó „nyereg” póznak hívja azt, amikor a kijelzőt hátrahajtva, fordított „V” alakban használja valaki az eszközt, ily módon könnyedén az asztalra állítható, és akár egy komplett prezentáció is bemutatható a felhasználóval szemben ülőnek. Az állványmód főként filmnézéshez ajánlott, a kreatív elmék számára pedig a teljesen hátra is hajtható kijelző jelenthet előnyt; így tulajdonképpen táblagépként funkcionál, amire digitális tollal is lehet rajzolni, jegyzetelni, akár ölben is, hiszen teljes készülék alig nyom többet, mint másfél kilogramm.

A biztonság manapság a laptop kiválasztásakor már nem szempont, hanem alapvető paraméter, így jó hír, hogy a Lenovo laptopja ebben is kiemelkedően teljesít, köszönhetően a kamerát fizikailag is eltakaró kamerafedélnek, ami egy mozdulattal lezárható megakadályozva, hogy illetéktelenek nem kívánt felvételeket készítsenek a felhasználóról.

A Lenovo IdeaPad C340 tehát gyors, hosszú üzemidővel rendelkezik, biztonságos és számos konfigurációban használható 360 fokos átfordíthatósága miatt. Erős hardverének, könnyű felépítésének, és kedvező árának köszönhetően ideális társa lesz a stílusos, modern és kreatív felhasználója számára.

A Lenovo IdeaPad C340 megvásárolható a Media Markt oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!