Ezért bújik mentelmi joga mögé Magyar Péter

Vágólapra másolva!
Még június végén okozott országos botrányt Magyar Péter azzal, hogy vállalhatatlan viselkedése miatt kidobták egy luxusszórakozóhelyről. A baloldali politikus perverz szexuális ajánlatokat tett kiskorú lányoknak. Mindezek után pedig Magyar ellopott egy telefont, majd azt a Dunába dobta. A baloldali figura egyelőre a mentelmi joga mögé bújik.
Vágólapra másolva!

A mai napig nem hajlandó vállalni a tetteinek következményeit Magyar Péter. A baloldali politikust június 21-én hajnalban a biztonsági őrök dobták ki egy belvárosi luxus-szórakozóhelyről, mivel a baloldali politikus közbotrányt okozott. Szemtanúk beszámolói és videófelvételek alapján a diszkóban részegen randalírozott, és megütött egy férfit is. Fiatal lányokkal erőszakoskodott, egy édesapa beszámolója szerint 17 éves lányának, alpári kifejezéseket használva, nyílt szexuális ajánlatott tett. A dúsgazdag baloldali politikust egyébként még saját testőrei sem tudták megfékezni. 

Magyar
Luxusszórakozóhelyen okozott balhét Magyar Péter

Így lophatta el Magyar a telefont

A botrányos éjszaka egyik kulcsmomentuma volt, hogy Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd, miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket. Fontos megemlíteni, hogy Magyar, miután jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, az ott lévő szemtanúk szerint nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogyha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

Miután Magyar elvette a telefont a sértett férfitől, a szórakozóhely utcára kitódult vendégei még perceken át figyelték, amint Magyar Péter bizonytalan, tántorgó léptekkel elindult a pesti rakpart felé a Lánchíd közelében. A telefont pedig ekkor dobhatta a Dunába. A sértett férfi természetesen utánaeredt a baloldali politikusnak, hogy visszakérje a telefonját, de Magyar tagadta, hogy nála lenne. (Feltehetően, ahogy írtuk, akkor már a Dunában volt.) Később a telefon tulajdonosa feljelentést tett. 

Mivel ez egy luxus-szórakozóhely, ezért az idejárók telefonjai minden bizonnyal több százezer forintot érhetnek. 

A botrányos éjszaka után a rendőrség pár nappal később megtalálta a folyóba dobott telefont. A hatóságoknak később, úgy tudjuk, sikerült a telefonból kinyerni és lementeni a rajta lévő felvételeket, amelyek így bizonyítékul szolgálhatnak a folyamatban lévő eljárás során. 
Egy másik nővel is erőszakoskodott Magyar

Nyár elején a Facebookon egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő Magyarnak, akivel szintén erőszakoskodott. A TV2 Tények című hírműsora megtalálta a poszt íróját, aki egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar mellett.

Rám feküdt, és mondta, hogy akkor most! Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról"

- mondta a fiatal nő a Tényeknek, akivel le akart feküdni Magyar Péter, de nehezen fogadta el a nő visszautasítását. A nő elmesélte az esetet, amikor is Magyar

lehúzta a cipzárját, a nadrágját és elővette a péniszét."

Laura a tinidiszkós botrány miatt állt a nyilvánosság elé, és elmondta, hogy Magyar Péter megfenyegette őt. 

 

Magyar Péter komoly hitelességi válságba került

A Magyar Társadalomkutató Kft. egy korábbi elemzésében megvizsgálta, az EP-választások után két hónappal milyen témákhoz tudják kötni Magyar Pétert az emberek, és hogyan ítélik meg politikai tevékenységét.

Fotó: Magyar Társadalomkutató Kft.

Az EP-választás után diszkóbotránya lett Magyar Péter legismertebb akciója, a felnőtt magyar lakosságot reprezentáló válaszadók több mint négyötöde (83 százalék) hallott arról a hírről, hogy Magyar Péter dulakodásba keveredett nyáron „egy éjszakai fővárosi szórakozóhelyen”. A hírről értesültek 70 százaléka tartja igaznak ezt a hírt, mely ráadásul a hírt ismerő baloldali szavazók többsége, így a Tisza-szavazók 55 százaléka és a DK–MSZP–Párbeszéd-koalíció szavazóinak 52 százaléka szerint is megtörtént, s csak kevesebb mint harmaduk (28 és 30 százalék) gondolja úgy, hogy ezt csak Magyar Péter rosszakarói állítják.

Fotó: Magyar Társadalomkutató Kft.

A diszkóbotrányon túl fontos fejlemény volt még, hogy Magyar Péter a választási kampányban tett többszörös ígérete ellenére felvette európai parlamenti mandátumát. Döntését azonban minden második magyar (50 százalék) ellenzi, és mindössze harmaduk ért egyet (33 százalék) vele, így ez jelentős hitelességi deficitet jelent számára.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!