Vágólapra másolva!
Az egykori kilencszeres világbajnok ökölvívó, Roy Jones Jr. a közösségi oldalán szívszorító bejegyzésben tudatta a követőivel, hogy öngyilkos lett a fia, DeAndre.

Roy Jones Jr. korábbi profi világbajnok bokszoló hétfő éjszaka számolt be fia halálhíréről a közösségi oldalán, s egyben háláját fejezte ki amiatt, hogy a 30 éves fia életének utolsó estéjét együtt töltötték.

Mike Tyson vs Roy Jones Jr.
Roy Jones és Mike Tyson 2020-ban csaptak össze, döntetlen lett a vége
Fotó: AFP

Fiát gyászolja a bokszlegenda, Roy Jones Jr.

"Sajnos a fiam, DeAndre szombaton véget vetett az életének. Hálás vagyok, hogy Isten megengedte, hogy péntek este, élete utolsó éjszakáját velem és a családdal töltse. Nehéz időkön megyünk most keresztül, de semmi sem ér annyit, hogy kioltsd az életed. Isten adja, és Isten legyen az, aki elveszi" – írta a korábban négy súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Roy Jones Jr. 

A legendás amerikai bokszolónak három fia született, Roy III és DeShaun után DeAndre volt a legfiatalabb.

A tragédia hírének bejelentése előtt nem sokkal Roy Jones Jr. Budapesten járt, ahol gyerekkoráról, valamint filmes és zenei pályafutásáról is beszélt. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt! 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!