Vágólapra másolva!
hogy a Genoa a Bajnokok Ligájában való szereplésért küzd. A csapat jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán, és lemaradása mindössze egy pont a negyedik Fiorentinával szemben. A genovai együttes kiváló szereplésének egyik fő letéteményese az argentin csatár, Diego Milito, aki már 15 találatnál jár a bajnokságban. Nem csoda, hogy a csatár iránt megnőtt az érdeklődés.

A 29 éves támadót korábban több angol egyesülettel is kapcsolatba hozták, és az Internazionale is szívesen megszerezné őt, a legújabb hírek szerint pedig egy harmadik topligában szereplő együttes is bejelentkezett érte.

A francia bajnokcsapat, az Olympique Lyon tulajdonképpen már évek óta igazi befejező csatárt keres, és bár a saját nevelésű Karim Benzema felbukkanása enyhített a lyoniak problémáin, őt aligha tudják megtartani a következő idényre. Így aztán az OL megint támadók után kutat a játékospiacon, és az egyesület szakmai stábja szerint Milito ideális megoldás lenne a számukra.

A Genoa természetesen szeretné megtartani legjobb játékosát, ám a megfelelő ajánlat esetén aligha mondanának nemet - márpedig a Lyonnak valószínűleg lesz mit elköltenie Benzema valószínűsíthető eladása után.

További átigazolási hírek

A TSG Hoffenheim érdeklődik a Tottenham Hotspur fiatal francia középpályása, Adel Taarabt iránt. A Hertha BSC a chilei Colo Colo csatára, Lucas Barrios szerződtetésén dolgozik. A dán FC Köbenhavn svéd védőjét, Oscar Wendtet a Werder Bremen és a Tottenham is figyeli.

Az AC Milan állítólag szeretné megszerezni az AS Roma veterán védőjét, Christian Panuccit. Az 1. FC Köln libanoni középpályása, Roda Antar Kínába igazolt. Az Olympique Mrseille kiszemeltje a Real Betis argentin balhátvédje, Fabián Monzón.

A Valencia megszerezte a következő szezonra a másodosztályú Castellón középhátvédjét, Angel Dealbertet. A Siena kolumbiai védője, Juan Camilo Zuniga a Sevilla FC-be tart.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!