A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rebrov: A játékosok remekül fociztak, mindent megtettek a Ferencvárosért

Budapest, 2020. november 3. Szergej Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a Puskás Arénában tartott sajtótájékoztatón 2020. november 3-án. Az olasz bajnok Juventust fogadja a Bajnokok Ligájában a Ferencváros labdarúgócsapata: a G csoport harmadik fordulós összecsapását a Puskás Arénában rendezik november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Kedden este a Bajnokok Ligája G csoportjában a Ferencváros remekül játszott az olasz rekordbajnok Juventus otthonában. A magyar bajnok sokáig pontszerzésre állt a végső győzelemre is esélyes torióni csapat otthonában, végül a 92. percben egy balszerencsés góllal kapott ki. Szergej Rebrov, a Ferencváros edzője csak az eredménnyel volt csalódott, a mutatott játékra büszke volt.

„Csak az eredmény miatt lehetünk csalódottak.

Nem volt több helyzete a Juventusnak, kontrából jó lehetőségeink voltak. A lefújás előtt a játékosok nem koncentráltak eléggé, de remekül játszottak, mindent megtettek a Ferencvárosért. Idegenben megterhelő egy meccs a Juventus ellen, teljesen más mint otthon. A háromvédős rendszer begyakorlására semennyi időnk nem volt, ennek ellenére a játékosok ragyogóan megoldották hátul" – értékelt az ukrán szakember a pálya széléről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!