Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia
Vágólapra másolva!
72 csapat vett részt a 2024-es év - minden bizonnyal - legnagyobb balatoni kispályás seregszemléjén, a Komtravel KFT Balaton Touron. A balatonszárszói torna első állomását az inárcsi Happy Bandur nyerte meg.

Három csapat határainkon kívülről jött, volt erdélyi, - kárpátaljai, - és felvidéki alakulat is. 

Minifoci
A balatonszárszói torna első állomását az inárcsi Happy Bandur nyerte meg
Fotó: OMFSZ

Happy Bandur-siker a Balaton Tour első állomásán

Emellett 14 fővárosi kispályás csapat jött, három-három csapattal képviseltette magát Kaposvár és Győr, valamint jöttek Tamásiból, Tabról, Egerből, Balatonszárszóról, Somogyvárról, Tárnokról, Siófokról, Biatorbágyról, Bajáról, Sárbogárdról, Alsónémediről, Balatonlelléről, Vácrátótról, Dombóvárról, Vácról, Komáromból, Jászberényből, Veszprémből, Tolnáról, Balassagyarmatról, Geresdlakról, Pápáról, Karcagról, Bonyhádról, Szegedről, Kadarkútról, Paksról, Inárcsról, Miskolcról, Gyálról, Mezőkomáromból, Szekszárdról és Felsőzsolcáról.

Az indulókat tizenhat csoportba sorsolták a szervezők, ahonnan az első két helyezett került a rájátszásba. Ahogy az Balatonszárszón lenni szokott nagyon szoros mezőny jött össze, ezt bizonyítja, hogy a 32 rájátszás meccsnek a fele, tehát tizenhat hétméteresek után dőlt el.

A legjobb négy közé végül két Somogy vármegyei csapat ( Belo BT és Young Boys ) mellett a budapesti Szilasi és Barátai és az inárcsi Happy Bandur került, végül utóbbi két csapat játszotta a finálét,  melyet hétméteresekkel a Happy Bandur nyert meg.

 A dicsőség és a győzelemmel járó jutalmak mellet és a július 27-i Szabadföld Amatőr Kupa-döntőbe is bejutott az inárcsi klub.

"Köszönjük szépen a torna megrendezését a Kaminokupának, ismét egy jól megszervezett és zökkenőmentes tornán vehettünk részt, szuper díjakkal. 

Sok jó csapat ellen játszottunk, kétszer büntetőkkel tudtunk csak nyerni, és egyszer hátrányból kellett fordítanunk. A torna elején még csak reménykedtem, hogy bejutunk a négy közé, mert elég egy figyelmetlenség és könnyen ki lehet esni az egyenes kieséses szakaszban, de a csapat összeszedettségének köszönhetően jobban is szerepeltünk, mint reméltem.

 Büszke vagyok az együttesre, az egész tornán betartottuk az alapelveinket és magabiztosan játszottunk. Szeretném mindenki nevében megköszönni a vezetőink támogatását, gratulálok az egész csapatnak a sikerhez" – árulta el a Happy Bandur játékosa, a döntő legjobbja, Bohony Bálint.

"72 csapattal, köztük felvidéki-, kárpátaljai és erdélyi együttesekkel zajlott le a 2024-es Balaton Tour első állomása Balatonszárszón, melyre nagyon büszkék vagyunk! Köszönet a Komtravel KFT – nek akik a torna névadójaként ismét teljes erővel mellettünk álltak és köszönet a Balatonszárszó SE -nek az ismét kiváló körülményekért! Köszönjük a remek falatokat a Görbe Tök Falatozó és Kiskocsma – nak és köszönet valamennyi partnerünknek a csodás díjakért, különdíjakért. Nélkületek ez nem sikerülhetett volna! DE ami a legfontosabb, köszönjük valamennyi csapatnak ás játékosnak a részvételt, nagyon úgy tűnik , dén is a Balaton Tour lesz a legnépesebb kispályás labdarúgó torna hazánkban. Várunk benneteket július 13-án is" – mondta Pinkóczi Tibor, Kaminokupa Sport KFT alapítója, a Minifutball Szövetség alelnöke.

A Komtravel KFT BALATON TOUR végeredménye:
1. helyezett: Happy Bandur ( Inárcs )
2. helyezett: Szilasi és Barátai ( Budapest )
3. helyezett: Belo BT ( Kaposvár )
4. helyezett: Young Boys ( Somogyvár )

A Komtravel KFT BALATON TOUR különdíjasai:
A döntő játékosa: Bohony Bálint (Happy Bandur)
A legtehetségesebb: Farkas Tamás (Belo BT)
A legrutinosabb: Mezőfalvi Lóránd (Happy Bandur)
A torna kapusa: Fodor Pap Tamás (Young Boys)
A torna játékosa: Irimiás Gergő (Happy Bandur)
Gólkirály: Kerek Norbert (Szilasi és Barátai)


 

Mindent egy helyen az Eb-ről