Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A 2024-es tavaszi szezont az a SZektoRR Team nyerte, amely csapat az előző szezonban is bajnoki címet ünnepelhetett, csak akkor még a másodosztályban.

Talán nem túlzás kijelenteni napjaink egyik legizgalmasabb és legerősebb kispályás bajnoksága zajlik Budapesten a ’Sorin’. 

Minifoci
Hihetetlen bravúrt vitt véghez a SZektoRR Team 
Fotó: OMFSZ

A létszám szezonok óta 50 csapat körül mozog, a csapatok négy osztályban küzdenek a bajnoki helyezésekért, feljutásért, no meg a kiesés ellen. A négy pályával rendelkező helyszín ideális lehet mindenki számára, aki a kispályás labdarúgást a munkahét lezárásaként pénteken űzi.

A 2024-es tavaszi szezont az a SZektoRR Team nyerte, amely az előző szezonjában is bajnoki címet ünnepelhetett, akkor a másodosztályban. Schleer Zoltán csapata 18 mérkőzés óta veretlen a Ligában, miközben olyan csapatokat utasítottak maguk mögé a pontvadászatban, mint a The Private Rooftop, a Szilasi és Barátai vagy épp az Albidok FC, így készülhetnek a július 27-i Szabadföld Amatőr Kupa döntőjére is.

„A Sori Liga Budapest második legrégebbi műfüves bajnoksága, korábban szinte minden játéknap pattogott a labda a Labdakertben. Mára már ’csak’ a pénteki nap maradt, de az a pénteki bajnokság az egyetlen valóban kieséses és feljutásos liga a fővárosban, így a csapatok egy-két szezon alatt megtalálják a nekik illő osztályt éppen ezért szívesen sportolnak nálunk. Persze a díjakra is adunk, a harmadosztály legjobbjait például hasonlóan díjjaztuk, mint az élvonal ezüstérmesét, ez fontos. Gratulálok a csapatoknak, és persze az abszolút bajmok SZektoRR Teamnek, ez igazán szép munka volt!” – mondta Pinkóczi Tibor a Kaminokupa Spor KFT alapítója, a Minifutball Szövetség alelnöke.

„Nagyon kemény bajnokság volt, mint mindig, de ez nem is meglepő, mivel olyan csapatok vannak, mint a Szilasi és Barátai, a The Private Rooftop, vagy éppen az Albidok, amelyek rendre nyerik a tornákat és jól szerepelnek a bajnokságokban is. Na és persze a bajnok Szektorr Team, de nekem mégis a kedvenc csapatom - persze a Haladás Tér után - az All Stars. 

Nagyon kulturált játèkot játszanak, sportszerűek és látszik, hogy pàlyán kívül is barátok. Egy igazi jó kis csapat, amely rendre borsot törn a nagyok orra alá. A mi kis brigádunk inkább a tabella második felében foglal helyet, de ahogy eddig is, ezután is megpróbálunk méltó ellenfelei minden csapatnak és ha tudunk elkezdünk szépen felfelé lépkedni a tabellán. Hajrá minifoci, hajrá Haladás Tér!" - mondta Joós Gábor, az élvonal gólkirálya.

Végeredmény:
1.osztály
1. SZektoRR Team 
2. The Private Rooftop
3. Szilasi és Barátai

2.osztály
1. Kutyaütők
2. S-Team SE
3. MÁV VSC

3./A osztály
1.Fiatal Veteránok
2.Cameo
3.Ismokeking
3./B osztály
1. Maxikiller
2. Brave Crew
3. G.Old Boys
3./C osztály
1. FC Sion
2. Tiszaújlaki Fiúk
3. Magyar Telekom DSC

 

Mindent egy helyen az Eb-ről