Vágólapra másolva!
A Barcelona új kapusa, Wojciech Szczesny beismerte, hogy rendszeresen dohányzik, amiért máris a kritikák kereszttüzébe került.

A Barcelona német válogatott sztárkapusa, Marc-André ter Stegen a szezon elején súlyos térdsérülést szenvedett, így ebben az idényben már nem léphet pályára. A katalán klub a pótlására szerződtette a Juventus és az Arsenal korábbi kapusát, Wojciech Szczesny-t, aki az El Mundo Deportivónak adott interjújában a káros szenvedélyéről is beszélt.

Vannak dolgok a magánéletemben, amelyeken nem változtatok. Senkinek semmi dolga azzal, ha dohányzom. Szerintem ez nincs hatással a pályán mutatott teljesítményemre, ráadásul kétszer olyan keményen dolgozom. De gyerekek előtt soha nem gyújtok rá, 

mert nem akarok nekik rossz példát mutatni. Egész életemben ilyen voltam, ezek a dolgok egyszerűen senkire nem tartoznak. Azt akarom, hogy kapusként ítéljenek meg, és ne az olyan történetek alapján, amelyek igazából senkit nem érdekelnek" - mondta a 84-szeres lengyel válogatott kapus.

A Barcelona új kapusát a nyilatkozatát követően azonnal kemény kritika érte, az ismert spanyol televíziós szakkommentátor, Lobo Carrasco nem fogta vissza magát a témával kapcsolatban.

"Tudnia kell, hogy hol tart a szakma és a sport szintje. Meg kell őrizned az imázst, aztán otthon azt csinálsz, amit akarsz. 

Számomra ez egy módja annak, hogy lassú öngyilkosságot kövess el. Olyasmit csinál, amit soha nem lenne szabad, 

ezért nem állhat ki a nyilvánosság elé azzal, hogy ez egy személyes dolog. Persze, tudom, hogy személyes, de akkor is borzalmas" - idézte a Nemzeti Sport Carrasco szavait.

Káros szenvedélye miatt Szczesny korábban már bajba került, ugyanis 2015-ben még az Arsenal játékosaként az öltözőben rágyújtott, miután csapata vereséget szenvedett. A lengyel kapus akkor 25 ezer eurós pénzbírságot kapott, amiért az öltözőben dohányzott.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!