Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Ijesztő jelenet zajlott le a németországi Európa-bajnokság D csoportjában megrendezett Ausztria-Franciaország csoportmérkőzés második félidejének elején, miután a franciák világbajnok és Eb-ezüstérmes támadója, Antoine Griezmann nekiesett a reklámtáblának.

Az eset a 46. percben 1-0-s francia vezetésnél történt, amikor is az öngólt szerző Maximilian Wöber egy párharc során a kelleténél kicsit agresszívabban próbálta megállítani ellenfelét, és vállal akkorát lökött a francia támadón, hogy az fejjel nekiesett a pálya szélén lévő reklámtáblának. Az ütközés miatt Griezmann fejbőre felszakadt, és ömlött a vér a 33 éves támadó homlokából. 

A francia játékosok – Kylian Mbappé vezérletével - sárga lapot reklamáltak Wöbernek, akinek volt már egy, így egy újabb lap kiállítást vont volna maga után, azonban a játékvezető végül megkegyelmezett az osztrákok védőjének. Griezmann szerencsétlen esése itt tekinthető meg!

Griezmann az eset után elhagyta a pályát, hogy a francia orvosi stáb ápolni tudja. A vérzés elállítása érdekében kapott egy csinos turbánt és azzal a fején tért vissza – igaz, néhány perc múlva elhagyta a kötést.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről