Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia
Vágólapra másolva!
Döbbenetes, ami a németországi labdarúgó Európa-bajnokság szurkolói zónáiban folyik. Ennél már csak az az elképesztőbb, ami nem folyik! A dán szurkolóknak ugyanis a vasárnapi, Szlovénia elleni meccs előtt azzal kellett szembesülniük Stuttgartban, hogy a szurkolói zónában kifogyott a sör.

Nem találják a dán szurkolók a szavakat arra, ami a foci-Eb stuttgarti szurkolói zónájában történt velük. Az Expressen című svéd lapnak ugyanis arról számoltak be a derék drukkerek, hogy a szurkolói zónában kifogyott a sör, és órákat kellett sorban állni, hogy megfelelő állapotba kerülhessenek a Szlovénia elleni találkozóra.

"A szurkolói zóna akármelyik részére mentünk, mindenhol ugyanaz volt a helyzet: kifogyott a sör a csapokból. Órákat álltunk sorba, mire sikerült megtölteni a poharainkat" - panaszkodott egy drukker a svéd lapnak.

Euro 2024, dán szurkolók,
Felháborító, amin keresztül kellett menniük a szerencsétlen dán szurkolóknak
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

"Sör, foci, szerelem és szenvedély" - ebben mi vagyunk a legjobbak, és a németek képtelenek voltak ezt a helyzetet kezelni" - fűzte tovább.

Aki nem bírta a több mint egyórás várakozást, amire még rátett a helyi szervezők által kitalált, de csak a káoszt növeli "sörjegy" rendszer, azok a szurkolói zónához közeli vegyesboltok polcait takarították le.

Jörg Klopfer, az UEFA sajtófőnöke szerint nagy baj nem történt.

"Legalább tizennégyezer dán szurkoló érkezett a városba, akik több napot is maradnak. Szombaton valóban addig ment a buli, amíg ki nem itták az összes sört, de ettől a hangulat még nagyon is barátságos volt" - mondta Klopfer.

Aki készülhet a következő kihívásra, ugyanis a magyar válogatott Stuttgartban fogja lejátszani két következő Eb-meccsét: előbb  június 19-én a házigazda németekkel, majd 23-án a sört ugyancsak nagyon szerető skótokkal csap össze Marco Rossi csapata.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről