Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
A brazil legenda nem hajlandó többé futballmeccset nézni.

A brazil válogatott meglepetésre csak gól nélküli döntetlent játszott Costa Ricával az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Copa America D csoportjának hétfői első fordulójában. A csalódást keltő eredmény után a brazilok legendás futballistája, Ronaldo Nazario elárulta, hogy a brazil csapat további mérkőzéseit nem fogja nézni a jövőben.

Match between Brazil and Costa Rica for the Copa America
Brazília nem bírt Costa Ricával a Copa Americán
Fotó: Brazil Photo Press via AFP

A kilencszeres bajnok brazilok számára nem sikerült jól a bemutatkozás a Copa Americán, ugyanis hiába birtokolták jóval többet a labdát ellenfelüknél, a befejezéseknél rendre pontatlanok voltak, amit jól mutat, hogy 19 lövésükből csak három találta el a kaput. A másik oldalon a Costa Rica-iaknak mindössze két próbálkozásuk volt, de így is egy értékes pontot szereztek. 

Mivel a csoport másik találkozóján Kolumbia 2-1-re nyert Houstonban Paraguay ellen, így a brazil válogatott jelenleg a második helyen áll a csoportjában. 

776087774
Ronaldo kiszeretett a futballból és a brazil válogatottból
Fotó: AFP

Ronaldo kifakadt, elege lett a válogatottból

Brazília legközelebb szombaton, Paraguay ellen javíthat, de azt a találkozót Ronaldo biztosan nem fogja nézni, mivel a kétszeres aranylabdás brazil legenda úgy érzi, eleget látogatott, és túlságosan is unalmasnak tartja Dorival Junior csapatát. Ezzel egyébként nincs egyedül, ugyanis a brazilok másik világbajnok legendája, Ronaldinho is úgy véli, a nemzeti csapatból szinte minden érték hiányzik, ezért nem is fogja nézni a meccseiket a tornán.

A Real Madrid egykori sztárja arról is beszélt, hogy az elmúlt évek során fokozatosan kiszeretett a futballból, így már egy másik sportért rajong.

Azt hiszem, most már jobban szeretem a teniszt, mint a focit. Képtelen vagyok már futballmeccset nézni. Szerintem túlságosan is unalmas lett. Egy teniszmeccset viszont képes vagyok akár 5 órán keresztül is nézni"

 - mondta az 1997-ben és 2002-ben aranylabdát nyerő világbajnok klasszis egy jótékonysági gálán.

A brazilok legendájának nem kell már sokat várnia, ugyanis a wimbledoni tenisztorna küzdelmei július 1-jén kezdődnek.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről