Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Szombat délután a magyar labdarúgó-válogatott 3-1-re kikapott a svájci csapattól a kölni Rhein Energie Stadionban, ezzel Marco Rossi együttese nehéz helyzetbe került, ugyanis az A csoport élén álló, házigazda német együttes ellen kellene javítania a következő mérkőzésén. A találkozó után a magyar csapat szépítő gólját fejelő Varga Barnabás nyilatkozott a vegyeszónában a média munkatársainak.

Kiküldött munkatársunk helyszíni jelentése a 17. férfi labdarúgó Európa-bajnokságról, Németországból.

„Nem kezdtük jól a meccset, sok teret hagytunk nekik. 

Az első félidő nem igazán működött, a második félidőben rendeztük a sorokat, az már jobban nézett ki és végül egy ki-ki meccs lett belőle”

 – mondta a Fradi csatára a vegyeszónában, akinek a gólja mellett korábban is volt egy hatalmas lehetősége fejjel. 

Magyarország - Svájc, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, labdarúgás, csoportkör, A csoport, RheinEnergieStadion, Köln, euro2024magyarok, 2024.06.15.
Barnabas Varga fejelte a magyar csapat gólját
Fotó: AFP/Javier Soriano

„Örültem volna, ha már az is bemegy. Nem sokon múlott. A szépítés után fölényben voltunk, akár egyenlíthettünk volna is. Remélem, hogy a következő két meccsen jobban fogunk kezdeni” – folytatta Varga, akit a svájciak időhúzásáról is kérdeztek, de azt mondta, hogy ez benne van a futballban, a játékvezető ezért is hosszabbított a meccs végén öt percet. 

„Következő meccsen talán a bemelegítésre kell jobban figyelni, fejben is jobban ott kell lennünk. 

Nincs okunk az aggodalomra, mert az utóbbi meccseken már megmutattuk, hogy fel tudjuk venni a versenyt a németekkel”

 – tette hozzá a magyar válogatott támadó, aki úgy érzi, hogy a csapat második félidei teljesítménye magabiztosságot adhat. 

A magyar válogatott jövő szerdán Stuttgartban folytatja az Eb-szereplését a házigazda németekkel, június 23-án pedig a skótokkal találkozik a csoportkörben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről