Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia
Vágólapra másolva!
A legendás nehézsúlyú brit bokszoló, Tyson Fury ezúttal nem a sporteredményei miatt került a címlapokra. A májusban az ukrán Olekszandr Uszik ellen a WBC világbajnoki címét elvesztő Furyt ugyanis a biztonsági őröknek kellett kivezetniük péntek este a morecambei Nowhere bárból, miután túl sokat ivott.

A felvételen a legendás bokszoló látható, amint már az utcán térdre rogyott, mielőtt megfejelt egy villanyoszlopot is.

Tyson Fury, boksz
Ki kellett vezetni a bárból a részeg Tyson Furyt
Fotó: X

A 35 éves Fury - aki becslések szerint 300 millió fontot szedett össze a sikeres bokszkarrierjéből - barátaival és rajongóival bulizott a helyszínen, ahol mindössze 2,50 fontért (körülbelül 1 ezer forint) kínálnak italokat este 23 óráig - írja a The Sun.

Ám az éjszakája hamarabb véget Furynak - aki a múlt hónapban a címegyesítő csúcsmeccsen kikapott Usziktól -, 

amikor a személyzet úgy ítélte meg, hogy túlságosan ittas volt. A biztonsági emberek gyengéden rábeszélték a "cigánykirályt", hogy menjen inkább haza az 1,7 millió fontos otthonába, amelyet feleségével, Parisszal és hét gyermekükkel oszt meg.

Ez elsőre nem igazán sikerült, az utcán összerogyott és a villanyoszlopot is megfejelte. 

"A férfi egy ki...ott legenda, multimilliomos, és mégis olyan, mint te vagy én. Ugyanúgy jár kocsmába, mint te, és úgy berúg, mint te. Értem, hogy közszereplő, de akkor is csak egy ember" - vette védelmébe DJ Scott, aki aki tanúja volt az estnek.

Egy Furyhoz közel álló forrás azt mondta, hogy a harcos több mint egy éve nem ivott, hozzátéve: "Most valóban túl sokat ivott, és nem is érezte jól magát."

A rajongó megosztottak voltak az eset kapcsán, voltak, akik kiálltak mellette, de akadtak bőven olyan hangok is, hogy egy sztársportoló nem viselkedhet így.

 


 

Mindent egy helyen az Eb-ről