Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Vágólapra másolva!
A németországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának harmadik fordulójában Szerbia 0-0-s döntetlent játszott Dánia ellen, így kiesett. A meccs koránt sem volt olyan eseménydús, mint az előzmények, ahol a szerb szurkolók hatalmas botrányt okozva összecsaptak a rendőrökkel Münchenben.

Néhány órával a Dánia-Szerbia csoportmeccs kezdte előtt a szerb szurkolók München belvárosában okoztak óriási felfordulást, miután üvegekkel és székekkel dobálták meg a rendőröket, akik könnygázt is bevetettek – írja a Magyar Nemzet. A beszámolók szerint két rendőr könnyebben megsérült az összecsapásban, míg három szerb drukkert előzetes letartóztatásba helyeztek - ellenük súlyos testi sértés gyanúja miatt zajlik eljárás.

A Stuttgarter Zeitung információi szerint a müncheni rendőrség szóvivője elárulta, az incidenst az váltotta ki a drukkerekből, hogy a rendőrök ellenőrzést tartottak a Marienplatzon felállított szurkolói zónában, és néhány szerb szurkoló megpróbálta kiszabadítani a letartóztatott társaikat.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről