Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A korábbi magyar válogatott Gyurcsó Ádám úgy tervezi, hogy kitölti a szerződéséből hátralévő egy évet az AEK Larnaca labdarúgócsapatánál, amely éppen csak lemaradt a ciprusi bajnoki címről.

A korábbi magyar válogatott támadó az M1 aktuális csatornának nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy az októberi edzőváltás idején a kilencedik helyen álltak, így nagy teljesítmény, hogy bejutottak a rájátszásba és a végén versenyben voltak a bajnoki címért, melyet ugyanannyi ponttal az APOEL kaparintott meg.

Ha akkor valaki azt mondja nekünk, hogy az utolsó fordulóban még lesz esélyük a bajnokságot megnyerni, azt szerintem mindenki aláírta volna" 

– idézi az MTI a 33 éves focistát, aki hozzátette, hogy a végén már kis csalódásként élték meg, hogy nem tudtak nyerni, mert miután lendületbe jöttek, sokak véleménye szerint az övék volt a legjobb csapat a bajnokságban.

641257577
Gyurcsó Ádám 20 meccset játszott a magyar válogatottban
Fotó: AFP

Ő maga több játéklehetőségre számított, emiatt nem lehetett elégedett az idei szezonjával.

Csapatszinten ez egy jó idény volt, de nekem személy szerint csalódás" 

– mondta Gyurcsó, aki az idei szezonban csak 867 percnyi játéklehetőséget kapott a ciprusi csapatban. 

A 33 éves támadó 2021 augusztusában szerződött a ciprusi együtteshez, amellyel egyszer harmadik, kétszer pedig második lett a bajnokságban. Ezzel kapcsolatban azt fogalmazta meg célként, hogy jó lenne végre nyerni, ő maga pedig többet szeretne hozzátenni a csapat teljesítményéhez, mint amennyit a legutóbbi idényben.

Hangsúlyozta, hogy a felkészülés során igyekszik bizonyítani, hogy helye van a csapatban, aztán majd eldől, hogy miként alakul a sorsa.

Jelen pillanatban abszolút nem gondolkozom a klubváltáson, szerintem ki fogom tölteni a szerződésemet” 

– jelentette ki a 20-soros magyar válogatott támadó, aki legutóbb 2020 novemberében lépett pályára a nemzeti csapatban egy törökök elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről