Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
A Manchester City norvég sztárja, Erling Haaland a németországi labdarúgó Európa-bajnokság helyett a jól megérdemelt nyaralását tölti a barátnőjével, Isabel Haugseng Johansennel.

Mivel Norvégia nem jutott ki a foci-Eb-re, így Manchester City gólfelelőse, Erling Haaland most a jól megérdemelt pihenését tölti egy luxusjachton - írja a The Sun

Football men, private international match Norway - Kosovo
Haaland az Eb helyett luxusjachton tölti a pihenését
Fotó: AFP

Haaland Eb-szereplés helyett jachtozással tölti az idejét 

A 23 éves futballista először Cannes-ba utazott, majd a spanyolországi Marbellán tűnt fel, ahol a fürdőzés mellett az éjszakai életbe is belevetette magát. A kétszeres Premier League-győztes szőke támadót pedig legutóbb az olaszországi Capri sziget közelében kapták lencsevégre, ahol gyönyörű barátnőjével, Isabel Haugseng Johansennel csónakázott a tengeren, majd később együtt fagyiztak a Nápolyi-öböl mesés szigetén.

Haaland 20 éves barátnőjéről egyébként keveset lehet tudni, de az angol sajtó kiderítette, hogy már akkor egy párt alkottak, amikor Haaland még Norvégiában játszott, ráadásul párjához hasonlóan ő is futballozik. A Premier League kétszeres gólkirályának még bőven van ideje kiélvezni a szabadságát, ugyanis a Manchester City csak bő egy hónap múlva, július végén utazik el az Egyesült Államokba, ahol részt vesz a szezon előtti amerikai túráján.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről