Megkezdték a szúnyogok irtását Magyarországon
A héten a Tisza mentén és a Tisza-tónál, valamint a Körösök holtágain biológiai módszerrel irtják a lárvákat.
![](https://cdn.origo.hu/2024/04/u3GbjXHLwFGRPRdc5_csGXxyHknMtJym6wbS7rR4wZM/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ViMmYyYmRkMWFkYzQ5MGRhNmUxN2JjNGFiYTRlMGRk.webp)
A héten a Tisza mentén és a Tisza-tónál, valamint a Körösök holtágain biológiai módszerrel irtják a lárvákat.
A formabontó hibrid élelmiszer meglehetősen fenntartható fehérjeforrásnak bizonyul. Ön megkóstolná?
A népszerű köret nemcsak finom és tápláló, hanem nagyon egészséges is.
Fokhagyma és marhahús teszi ízletessé.
Egy baktérium egy enzimmel aktiválja a viszketés fehérjéjét. Az intenzív vakarózás a bőr károsodását okozhatja.
Az eredmény hozzájárulhat a mikroalgák jövőbeli biotechnológiai alkalmazásához.
A környezetbarát táplálkozás szempontjából fontos áttörést jelenthet.
Egy új vizsgálati módszer mindent megváltoztat.