Vágólapra másolva!
Szívműtéten esett át a Manchester United marokkói futballistája, Nusszair Mazraui, miután szívritmuszavart állapítottak meg nála.

Mazraouit a múlt hétvégi Aston Villa elleni bajnoki szünetében cserélték le, majd hétfőn az Afrika-kupa-selejtezőre készülő marokkói válogatott keretéből is kikerült, miután szívritmuszavar miatt egy korrekciós műtétet végeztek el rajta.

Nusszair Mazraui
Kisebb műtéten esett át Nusszair Mazraui, miután szívritmuszavart állapítottak meg nála
Fotó: AFP 

A klubhoz közelálló források szerint nem volt szó vészhelyzetről, Mazraoui pedig várhatóan néhány héten belül visszatérhet.

Mazraouinak korábban is voltak már szívproblémái, ugyanis a katari vb alatt alatt elkapta a koronavírust, aminek szövődményeként tavaly januárjában enyhe szívburokgyulladást állapítottak meg nála, végül közel három hónapot kellett kihagynia. Ezzel ugyanakkor tisztában voltak a Manchester Unitednél, mielőtt a nyáron 15 millió euróért leigazolták a 26 éves védőt a Bayern Münchentől.

Mazraoui eddig tíz tétmérkőzésen lépett pályára az angol rekord bajok színeiben. A marokkói válogatott védő betegsége azonban újabb nagy csapás a szezont borzalmasan kezdő Vörös Ördögöknek, ugyanis sérülés miatt Kobbie Mainoo , Alejandro Garnacho és Amad Diallo játékára sem számíthat Erik ten Hag, míg a védelemből Harry Maguire, Luke Shaw és Tyrell Malacia dőlt ki.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!