Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia
Vágólapra másolva!
Szerdán 18 órakor a magyar labdarúgó-válogatott a házigazda német válogatott ellen lép pályára a 2024-es foci-Eb-n. Ennek apropóján megnéztük, milyen árakkal kell számolniuk a szurkolóknak a stuttgarti stadion büféjében.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy mennyire elszabadultak az árak a foci-Eb előtt Németországban, így talán már nem is lepődünk meg azon, hogy mennyit kell fizetni egy korsó sörért vagy kolbászért. A német stadionok büféiben az 

árlista azt mutatja, hogy 7 euróba, vagyis körülbelül 2800 forintba kerül a félliteres csapolt sör.

Az üdítő valamivel kevesebb, 6 euró, vagyis 2400 Ft. Az ásványvíz sem olcsó, azért 4,5 eurót, átszámítva 1800 forintot kérnek el a németek – írja a Mandiner.

árak
Ilyen árak várják a szurkolókat a németországi Európa-bajnokság stadionjaiban
Fotó: Kiss B. László/Mandiner

Vélhetően az ételekkel szemben népszerűbbek lesznek a szurkolók körében az italok, azon belül is a sör. Már csak azért is, mert egy perec ára 6 euró, a sült krumpliért pedig 5 eurót (2000 Ft) kell fizetni.

Csak összehasonlításképp, a tavaly augusztusi budapesti Atlétikai világbajnokságon a Nemzeti Atlétikai Központ büféiben a rántott csirkemelles és a többsajtos zöldséges szendvics 990 forintba került, míg a hotdog, illetve a perec 690 forint volt, de ami az italokat illeti, fél liter ásványvíz 550, a jegestea 790, az eszpresszó kávé 450, a capuccino 650, fél liter csapolt sör pedig 950 forintba került - vagyis jóval kedvezőbbek voltak az árak.

Kapcsolódó cikkek:

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről