A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik már nagy erőkkel készül a Liverpool csapatával a 2024/2025-ös szezonra. A magyar válogatott csapatkapitánya remek formában van, új edzőjét, Arne Slotot is sikerült lenyűgöznie a teljesítményével.

A Liverpool az Egyesült Államokban fog edzőtáborozni, és Szoboszlai Dominik is tagja annak a 28 futballistának, akik elutaztak a csapattal. Arne Slot együttese még foghíjas kerettel vágott neki az amerikai túrának, mert az Európa-bajnokság és a Copa América miatt többek között Alisson, Virgil van Dijk, Cody Gakpo, Trent Alexander-Arnold, Alexis Mac Allister, Diogo Jota, Darwin Nunez és Luis Diaz is a szabadságát tölti jelenleg. A magyar válogatott csapatkapitánya így hamar bebetonozhatja helyét a kezdőcsapatban, ráadásul a hírek szerint remek formában, fantasztikus állapotban készülhet az új idényre.

Szoboszlai Dominik jó formában készül a szezonra
Fotó: AFP (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Szoboszlai Dominik remek formában várja a szezont

Szoboszlai a németországi Európa-bajnokság után közel három hétig pihent, a szerelmével is nyaralt, egy hete pedig visszatért Liverpoolba, ahol az új edzőjét is sikerült lenyűgöznie. A Ripost megírta, hogy a 23 éves középpályás kiemelkedő teljesítményt nyújtott a fitnesz teszteken. 

Szoboszlai állapota 100%-os, a fitnesz teszteken a harmadik legjobb volt. Ez is azt mutatja, hogy jó kondícióban van. Már nincsen problémája" - 

írta a magyar focistáról a közösségi médiában Bocsák Bence, a World Soccer magyar újságírója.

Szoboszlai az év elején többször is sérüléssel bajlódott, ezért több meccset is ki kellett hagynia, majd a visszatérése után sem tudott teljesen 100 százalékos állapotba kerülni. A Liverpool klaszisának sérülése azonban már úgy tűnik, teljesen a múlté, és minden adott ahhoz, hogy a 2024/2025-ös idényt is csúcsformában kezdje.

A Liverpool augusztus 17-én, az újonc Ipswich otthonában kezdi meg a következő szezont a Premier League-ben.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!