Vágólapra másolva!
A Real Madrid hatszoros Bajnokok Ligája-győztes, Európa-bajnok labdarúgójának október elején szaladt el a térdszalagja. A spanyol sztárt már meg is műtötték, a beavatkozás előtt azonban posztolt arról, hogy melyik videójátékot részesíti most épp előnyben.

A spanyol első osztályban, azaz a La Ligában kilenc mérkőzés után egyetlen vereséget sem szenvedett még el a Királyi Gárda, azaz a Real Madrid, mégsem lehet felhőtlen a csapat öröme. A bajnokságban jelenleg három pont a hátrányuk az éllovas Barceolna mögött, valamint elveszítették az egyik legmegbízhatóbb hátvédjüket, Dani Carvajalt. A hatszoros Bajnokok Ligája-győztes a Villareal elleni rangadó 93. percében (!) sérült meg, méghozzá olyan súlyosan, hogy kés alá kellett feküdnie. A térdszalagszakadással lábadozó Európa-bajnoknak várhatóan az egész szezont ki kell hagynia, azonban már megtalálta azt az időtöltést, ami segíthet neki átvészelni a rehabilitáció heteit.

Carvajal megosztott a közösségi médiában egy képet, amelyen az látható, hogy a műtét előtt PlayStation 5 kontrollerrel játszik a Call of Duty: Black Ops Cold Warral. A Blizzard-Activision legnépszerűbb franchise-ának 2020-ban megjelent epizódja kifejezetten nagy népszerűségnek örvend a rajongók körében, ugyanis a Treyarch és a Raven Software fejlesztői kitettek magukért. A tizenhetedik (!) rész 1981-ben veszi fel az alternatív valóság fonalát, amikor egy Russel Adler nevű CIA-ügynöknek kell levadászni egy Perseusként emlegetett szovjet kémet. A szokásos multiplayer móka mellett helyet követelet magának a videójátékban egy meglepően szórakoztató kooperatív zombis mód, amelyben akár négyfős csapatban lehet felkoncolni az élőhalottakat. 

Remélhetőleg Carvajalnak azért jut ideje arra is, hogy elszakadjon a gépétől, ugyanis hosszú hónapokon keresztül kell fokozatosan terhelnie a sérült végtagot. Az biztos, hogy nem kell aggódnia amiatt, hogy csapat nélkül marad a visszatérés után, ugyanis a Real meghosszabbította az alapember szerződését 2026 júniusáig.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!